Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015 19:05

Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια εμπειρία που θα χαραχτεί στη μνήμη σας για πάντα Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν την εμπειρία ενός σαφάρι για να δουν από κοντά την άγρια Φύση: λιοντάρια, τίγρεις, πάνθηρες, ελέφαντες, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις κ.ά.

 
 

Μια εμπειρία που θα χαραχτεί στη μνήμη σας για πάντα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν την εμπειρία ενός σαφάρι για να δουν από κοντά την άγρια Φύση: λιοντάρια, τίγρεις, πάνθηρες, ελέφαντες, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις κ.ά.

Πώς θα σας φαινόταν όμως η ιδέα ενός… υποβρύχιου σαφάρι; Ενός σαφάρι, στο οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε απόσταση αναπνοής από μερικά από τα μεγαλύτερα ζώα που υπάρχουν στον πλανήτη και όχι απλά να τα φωτογραφίζετε από απόσταση.

Στη μακρινή Σρι Λάνκα η εταιρεία «Natural World Safaris» σας δίνει τη δυνατότητα να κολυμπήσετε δίπλα στα μεγαλύτερα θηλαστικά του κόσμου: τους γίγαντες της θάλασσας.

whale1 Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας | Ψάρεμα  - Συζητήσεις - Σκάφος

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της στήλης Travel της MailOnline, αυτήν την εποχή του χρόνου και για μερικούς μήνες η Σρι Λάνκα γίνεται το «σπίτι» μερικών από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις πυγμαίων μπλε φαλαινών στον κόσμο.

whale2 Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας | Ψάρεμα  - Συζητήσεις - Σκάφος

Υπεύθυνος του σαφάρι είναι ο Patrick Dykstra, ειδικός στις μπλε φάλαινες και ένας από τους πρώτους φωτογράφους που παρακολούθησαν, μελέτησαν και κινηματογράφησαν τις μπλε φάλαινες στη Σρι Λάνκα.

whale3 Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας | Ψάρεμα  - Συζητήσεις - Σκάφος

whale4 Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας | Ψάρεμα  - Συζητήσεις - Σκάφος

whale5 Κολυμπώντας με τους γίγαντες της θάλασσας | Ψάρεμα  - Συζητήσεις - Σκάφος

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα Natural World Safaris.